«Παράσημο ο τρόπος που παίζει ο Παναθηναϊκός»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021

Διπλά χαρούμενος ήταν ο Μπαρτ Σένκεφελντ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΣ Γιάννινα (2-0). Πέρα από την καλή εμφάνιση της ομάδας του, που σημειώνει διαρκή πρόοδο, ο Ολλανδός στόπερ έδειξε πως έχει επιστρέψει δυνατός μετά την περιπέτειά του με τραυματισμό που τον κράτησε πολλούς μήνες εκτός δράσης.
«Πρέπει να είσαι σκληρός για να αντέξεις. Εκείνη την στιγμή βρίσκεις στην πραγματικότητα τον εαυτό σου. Δεν είναι εύκολο. Είναι δύσκολο να βλέπεις τους άλλους να παίζουν και εσύ να είσαι έξω. Υπέγραψα νέο συμβόλαιο και θέλω να ανταποδώσω. Όταν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, είναι πολύ απογοητευτικό», τόνισε ο Σένκεφελντ στη Live Sport.
Όσο για τη βελτίωση που παρουσιάζει η ομάδα του; «Παίζουμε πιο κυριαρχικό ποδόσφαιρο, ελέγχουμε καλύτερα τον ρυθμό. Ο τρόπος που η ομάδα πιέζει είναι πολύ πιο αποτελεσματικός και στο τέλος έχουμε τις ευκαιρίες μας. Ειδικά όταν παίζουμε τόσο κυριαρχικό ποδόσφαιρο, είναι θέμα χρόνου να απειλήσουμε την αντίπαλη άμυνα. Αυτό το ποδοσφαιρικό στυλ είναι παράσημο για τον προπονητή και για όλους στην ομάδα», ανέφερε ο 30χρονος άσος.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.