«Είχαμε καλή κυκλοφορία στο πρώτο, αλλά ήμασταν στατικοί στο δεύτερο ημίχρονο»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2021

Ο Λεωνίδας Κασελάκης τόνισε πως στο πρώτο ημίχρονο ανάγκασαν την Αρμάνι να έχει αργές επιστροφές και βρήκαν και τα ελεύθερα σουτ, όμως στο δεύτερο φαίνεται πως επηρεάστηκαν από τις απουσίες και έδωσε σύνθημα για το ματς με την Μπαρτσελόνα την Πέμπτη, όπου περιμένει τη συμπαράσταση του κόσμου.

Αναλυτικά: «Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Ίσως μας αδικεί και το σκορ. Κάναμε την Αρμάνι να έχει αργές επιστροφές, βρήκαμε ελεύθερα σουτ κάποια μπήκαν, κάποια όχι. Είχαμε πολύ καλή κίνηση και κυκλοφορία της μπάλας.

Στο δεύτερο γίναμε στατικοί, δεν καταφέραμε να βρούμε λύσεις και για αυτό μεγάλωσε η διαφορά. Μπορεί να επηρεάζουν τα προβλήματα, αλλά δεν θέλουμε δικαιολογίες. Παίρνουμε την ευθύνη. Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι σε 48 ώρες και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για μεγαλύτερο διάστημα.

Ο κόσμος στο ΟΑΚΑ μας δίνει δύναμη, αλλά πρέπει να λύσουμε το πρόβλημα με τα εκτός έδρας παιχνίδια. Χρειάζεται περισσότερη ενέργεια για να αντισταθμίσουμε την ποιότητα των αντιπάλων. Ευχαριστούμε στον κόσμο, οι οπαδοί μας έχουν δείξει ότι δεν μας αφήνουν μόνους και θα προσπαθήσουμε να τους το ανταποδώσουμε».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.