«Μετά τα ματς θα γίνουν οι συζητήσεις για το συμβόλαιό μου»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε πριν 19 μέρες

Η Ελλάδα ηττήθηκε από την Ισπανία, με τον Τζον Φαν Σιπ να τονίζει στις δηλώσεις του πως μετά το πρώτο ημίχρονο η «γαλανόλευκη» είχε καλύτερη ενέργεια και δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην ανανέωση του συμβολαίου του, επισημαίνοντας πως οι συζητήσεις θα γίνουν αφού ολοκληρωθούν τα ματς.

Οι δηλώσεις του Τζον Φαν Σιπ:

«Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Η Ισπανία είναι από τις καλύτερες ομάδες. Υποφέραμε στο πρώτο ημίχρονο από αυτούς. Ίσως υπήρχε και φάουλ στο πέναλτι που κέρδισαν. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε καλύτερη ενέργεια.

Όταν είναι στο 1-0 το σκορ μπορείς να έχεις ευκαιρίες να σκοράρεις και να πάρεις κάτι, αλλά δεν τα καταφέραμε. Η Ισπανία άξιζε τη νίκη και κοιτάμε το επόμενο ματς με το Κόσοβο.

Πάντα υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιώνουμε. Υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες. Είχαμε και πολλούς τραυματισμούς, ωστόσο ήρθαν νέα παιδιά, όπως ο Γούτας που τα πήγε πολύ καλά, ενω τα πηγαίνει καλά και στην Τουρκία. Η ομάδα αυτή θα έχει λαμπρό μέλλον.

Τα ολλανδικά ρεπορτάζ δεν αναφέρουν κάτι διαφορετικό από αυτά που λέμε εδώ. Δεν έχει υπογραφεί κάτι. Βλέπω πρώτα τα παιχνίδια και μετά τα ματς θα γίνουν οι συζητήσεις».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.