«Είμαι εδώ για δουλειά, τίτλους και καλό ποδόσφαιρο»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2021

Οι στόχοι του Αργύρη Γιαννίκη ως προπονητής της ΑΕΚ, η μεγάλη πρόκληση, η οποία έχει μπροστά του, αλλά και οι υποσχέσεις που έδωσε στον κόσμο των «κιτρινόμαυρων».

Αναλυτικά μίλησε για:

-τη νέα του πρόκληση: «Καταρχάς, ευχαριστώ τον κύριο Μελισσανίδη, όπως και όλα τα στελέχη για την εμπιστοσύνη, την οποία έδειξαν προς το πρόσωπό μου και των συνεργατών μου. Σίγουρα είναι τεράστια πρόκληση και γνωρίζω την ευθύνη την οποία έχω. Είμαι εδώ για σκληρή δουλειά, για τίτλους και για καλό ποδόσφαιρο».

- το αν είναι ρίσκο για την ΑΕΚ: «Οι φιλοδοξίες μας ταιριάζουν πάρα πολύ. Είμαι πάρα πολύ φιλόδοξος προπονητής. Πιστεύω ότι έχω πολλά να δώσω στην ΑΕΚ και χαίρομαι πάρα πολύ που μου δόθηκε η ευκαιρία να είμαι εδώ».

-τους στόχους: «Στόχος είναι να εμπιστευθούμε ένα γρήγορα πλάνο, να γίνουμε ομάδα, η οποία θα πιστεύει πάντα ότι μπορεί να διεκδικήσει τα πάντα και τη νίκη. Αυτοί είναι οι άμεσοι στόχοι. Να γίνουμε ομάδα και να πιστέψουμε σε ένα πλάνο».

-το ποδόσφαιρο που παίζει: «Τα βασικά στοιχεία του ποδοσφαίρου μου είναι μια ταχύτατη ανάπτυξη παιχνιδιού, άμεσο πρέσινγκ όταν χάνουμε την μπάλα και δυναμικό πρέσινγκ. Όλα αυτά θέλουν δουλειά, αλλά είμαι αισιόδοξος ότι γρήγορα θα έχουμε και την ανάλογη εικόνα».
 
-την υπόσχεση που θέλει να δώσει προς τον κόσμο της ΑΕΚ: «Πάρα πάρα πολλή δουλειά».
Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.