Τέλος ο Μιλόγεβιτς απ' την ΑΕΚ

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 08 Οκτωβρίου 2021

Η ΑΕΚ γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασίας με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς με ανακοίνωσή της το βράδυ της Παρασκευής.

"Συζήτησα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και διαπιστώθηκε η κοινή επιθυμία να μην συνεχίσουμε μαζί. Πρόκειται για μια απόφαση, που κρίναμε ότι εξυπηρετεί αμοιβαία και τις δύο πλευρές. Ευχαριστώ τη διοίκηση, τους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία, τον κόσμο για τη στήριξη στο πρόσωπό μου και εύχομαι στην ΑΕΚ κάθε επιτυχία στο μέλλον", δήλωσε ο 51χρονος τεχνικός.

Η Νταμάκ από τη Σαουδική Αραβία φέρεται να έχει προσεγγίσει τον Σέρβο προπονητή, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Μιλόγεβιτς είναι γνωστός στη χώρα της Μέσης Ανατολής, αφού είχε θητεία στην Αλ Αχλί, η οποία ήταν η προηγούμενη ομάδα του πριν αναλάβει την ΑΕΚ.

 
Η Νταμάκ εμφανιζόταν διατεθειμένη να δώσει υψηλό συμβόλαιο στον Μιλόγεβιτς και ότι δεν θα ήταν φειδωλή στη μεταγραφική ενίσχυση. Η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας έπειτα από την 7η αγωνιστική, μόλις δύο βαθμούς πίσω από την Αλ Ιτιχάντ.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ
"Η ΠΑΕ ΑΕΚ και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανακοινώνουν την από κοινού συμφωνία τους για την ολοκλήρωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τον Σερβοέλληνα προπονητή για την μέχρι σήμερα προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.