"Σοκαριστικό αυτό που έγινε σπίτι μου, τώρα πρωταθλητισμό από άλλη σκοπιά"

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021

Πανέτοιμος να γυρίσει σελίδα είναι ο Βασίλης Σπανούλης, όπως τόνισε μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο εμβληματικός αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον κόσμο του συλλόγου και αναφέρθηκε στο επόμενο βήμα που ετοιμάζεται να κάνει στην καριέρα του.

Αναλυτικά, όσα είπε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Νίκο Ζέρβα:
«Είναι φανταστικά πράγματα, δεν τα περίμενα. Σπάνια συμβαίνουν, δεν ξέρω και αν έχουν συμβεί ξανά και αυτό με τιμά ιδιαίτερα. Μετά από τόσα χρόνια, η σχέση μου με τον κόσμο του Ολυμπιακού είναι σχέση λατρείας, παραπάνω από αγάπη και είναι αμφίδρομη. Σχέση που χτίστηκε με τα χρόνια και θα μείνει άφθαρτη για πάντα, γιατί μας συνδέουν πάρα πολλά πράγματα».

Για το αν του λείπει το γήπεδο: «Είμαι πολύ γεμάτος, τα έκανα όλα, τα τερμάτισα. Τα πέτυχα όλα, έκανα φίλους, σχέσεις ζωής. Τώρα σκέφτομαι άλλα πράγματα. Να κάνω πρωταθλητισμό από άλλη σκοπιά. Μαζί με την ξεκούραση και τον χρόνο που δίνω στην οικογένειά μου, θέλω να σκεφτώ το επόμενο βήμα μου της καριέρας μου. Όταν βάζω κάτι στο μυαλό μου θέλω να το κάνω όσο καλύτερα μπορώ».

Για το τι έχει βάλει στο μυαλό του: «Θα δούμε τι θα είναι αυτό, θα το συζητήσω όταν μου γίνει κάποια πρόταση. Μου αρέσουν οι ευθύνες και μου αρέσει να βγαίνω μπροστά. Όλοι καταλαβαίνουμε ποια θέση μπορεί να είναι αυτή»

Για το αν έχει συνειδητοποιήσει πόση χαρά έδωσε: «Αρχίζω και το συνειδητοποιώ τώρα που σταμάτησα, γιατί όταν έπαιζα ήμουν πολύ συγκεντρωμένος, δεν ήξερα τι γίνεται γύρω μου. Τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω την αγάπη του κόσμου. Όχι μόνο μετά από αυτό που έγινε σπίτι μου, που ήταν σοκαριστικό, αλλά και στην καθημερινότητά μου στον δρόμο καταλαβαίνω ότι έχω εμπνεύσει κόσμο και είναι το μεγαλύτερό μου τρόπαιο αυτό».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.