«Μας ευχαρίστησε ο Μπέος, είμαστε ομάδα με σεμνότητα»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021

Την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε ο Βόλος που επικράτησε του Ατρόμητου με σκορ 3-0. Η ομάδα της Μαγνησίας έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και έφτασε σε μία σχετικά εύκολη επικράτηση. Ο Γκιριέρμο Αμπασκάλ μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για το θαύμα του Βόλου και εξήγησε που αφιέρωσε τη νίκη της ομάδας του.

Αναλυτικά ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ μίλησε:

Για την επίθεση του Βόλου και για το γεγονός ότι είναι στην κορυφή: Σας ευχαριστώ. Το γεγονός ότι έχουμε μία τόσο παραγωγική επίθεση οφείλεται στη δουλειά που γίνεται και στις ευκαιρίες που φτιάχνουμε ως ομάδα. Πέρα απ' αυτό οι ποδοσφαιριστές μου με συγκίνησαν με την προσπάθεια τους όπως συγκίνησαν και όλο τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο.

Για το πώς θα κρατήσει προσγειωμένους τους ποδοσφαιριστές: Το πρωτάθλημα έχει δρόμο. Η ομάδα έχει δείξει ποιες είναι οι ικανότητες της και έχει δείξει ότι είναι μία ομάδα με σεμνότητα. Είναι παίκτες που παίζουν σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα για πρώτη φορά. Είναι παίκτες που δουλεύουν και εξελίσσονται. Θα έχουν τις ευκαιρίες τους.

Για την πειθαρχία που έχει η ομάδα: Πρέπει να πούμε ότι ο Ατρόμητος είναι μία μεγάλη ομάδα με μεγάλους ποδοσφαιριστές. Για να καταφέρουμε να φτιάξουμε αυτές τις ευκαιρίας έχει γίνει αρκετή δουλειά. Το σημαντικό στοιχείο είναι η πίστη των ποδοσφαιριστών στις ικανότητες τους και σε αυτά που μπορούν να κάνουν. Εάν εκείνοι πιστεύουν σε αυτό έρχονται τα αποτελέσματα.

Για το τι είπε ο Μπέος και τι σημαίνει ο πανηγυρισμός του: Ο πρόεδρος ζει με πάθος το ποδόσφαιρο και ήρθε να μας ευχαριστήσει. Και εμείς από την πλευρά μας τον ευχαριστήσαμε. Το σήμα της καρδιάς απευθυνόταν στη σύντροφο μου, η οποία με συνοδεύει όλα αυτά τα χρόνια. Σε πέντε χρόνια, πέντε διαφορετικές χώρες.

 

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.