«Όλοι έχουν κίνητρο για να μας κερδίσουν»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη επί της Λαμίας με σκορ 2-1, με τον Πιερ Κούντε να τονίζει σε δηλώσεις του πως οι Πειραιώτες θέλουν να συνεχίσουν αυτό το σερί νικών.

Ακόμα, ο μέσος των Ερυθρόλευκων επισήμανε ότι όλοι οι αντίπαλοι της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς έχουν κίνητρο να τους κερδίσουν.

Οι δηλώσεις του Πιερ Κούντε:

Για το παιχνίδι στη Λαμία: «Είμαι χαρούμενος που συνεχίσαμε το σερί των νικών, γιατί μας δίνει αυτοπεποίθηση και κίνητρο. Θέλουμε συνεχόμενες νίκες και να σκεφτόμαστε ότι μπορούμε να δώσουμε συνέχεια σε αυτό».

Για το πρωτάθλημα: «Νομίζω ότι από το πρώτο ματς καταλάβαμε ότι θα είναι δύσκολο το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός είναι από τις πιο δυνατές του πρωταθλήματος και οι αντίπαλοί μας αποκτούν κίνητρα για να μας κόψουν βαθμούς. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολα τα παιχνίδια και πρέπει να είμαστε δυνατοί».

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα: «Πρέπει να σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους. Όταν παίζεις εκτός έδρας ο αντίπαλος δεν έχει τίποτα να χάσει και βάζει τα δυνατά του για να σε βλάψει. Εμείς είμαστε Ολυμπιακός και πρέπει πάντα να τα δίνουμε όλα και να παίρνουμε τις νίκες. Δεν πρέπει ποτέ να σταματάμε και να κερδίζουμε συνεχώς».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.