«Νταμπλ και το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2021

Απόψε ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την πρεμιέρα της Super League (20:30).

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μίλησε ενόψει του σημερινού αγώνα και στάθηκε στους στόχους των Ερυθρολεύκων για τη φετινή σεζόν, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από το νταμπλ και μια καλή πορεία στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

Για την έναρξη του πρωταθλήματος και το κίνητρο που έχει: «Κάθε χρονιά οι στόχοι είναι ξεκάθαροι στον Ολυμπιακό, να διεκδικήσουμε τους δύο τίτλους και στην Ευρώπη να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Να είμαστε όλοι υγιείς, γιατί η χρονιά είναι μεγάλη και δύσκολη, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο».

Για το εάν η καθυστερημένη πρεμιέρα έκανε καλό στον Ολυμπιακό: «Έχουμε νέους παίκτες στην ομάδα και μέσα σε αυτό το διάστημα βοηθήθηκαν έτσι ώστε να καταλάβουν την νοοτροπία του παιχνιδιού μας και τις προσδοκίες του συλλόγου. Ο ρυθμός παίζει σημαντικό ρόλο, όλοι οι παίκτες θα βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον, έτσι ώστε μέσα από τα παιχνίδια να δεθούμε ακόμα και περισσότερο».

Για τη νίκη της Εθνικής κόντρα στη Σουηδία: «Είμαστε χαρούμενοι που πήραμε μία σημαντική νίκη, η οποία μας κρατά μέσα στο παιχνίδι. Αυτός ήταν ο στόχος μας, να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια, στο πρώτο δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, στο δεύτερο νομίζω πως με την εικόνα μας αξίζαμε τους τρεις να βαθμούς. Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.