«Είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 04 Σεπτεμβρίου 2021

Την άποψη ότι ο Άρης είναι έτοιμος για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα εξέφρασε ο Ματέο Γκαρσία μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό. Ο άσος των κίτρινων δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και ζήτησε από τους οπαδούς να είναι δίπλα σε αυτός και τους συμπαίκτες του γιατί η παρουσία τους είναι ευεργετική για όλους.

Αναλυτικά είπε:

Για το φιλικό κόντρα στον Ολυμπιακό:

«Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι για εμάς. Από το 1ο λεπτό ως το τελευταίο. Παίξαμε πάρα πολύ καλά και κάναμε ένα πολύ καλό κλείσιμο στα φιλικά παιχνίδια. Είμαστε έτοιμοι να μπούμε στο πρωτάθλημα».

Για το τρίτο του φετινό γκολ με τη φανέλα του Άρη:

«Για έναν ποδοσφαιριστή είναι πολύ σημαντικό να βάζει γκολ ακόμα κι αν είναι σε φιλικά παιχνίδια. Αυτό μας βοηθάει να προχωράμε, να γινόμαστε καλύτεροι και όλο αυτό μας δίνει δύναμη και ώθηση για να μπούμε περισσότερο ψυχολογικά για το πρωτάθλημα, το οποίο το περιμένουμε με ανυπομονησία να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατό».

Για τις μεταγραφές και τον ανταγωνισμό:

«Εμένα μου φαίνεται πολύ καλό αυτό που έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές και στην ίδια θέση γιατί βοηθάμε ο ένας τον άλλον και κάθε χρόνο βλέπουμε με τους καινούριους παίκτες ότι το επίπεδο ανεβαίνει».

Για το μήνυμα στον κόσμο του Άρη:
«Εκτιμώ πάρα πολύ τους οπαδούς του Άρη. Πάντα ήταν στο πλευρό μας είτε στα δύσκολα είτε στα εύκολα. Περιμένουμε να συνεχίσουν να είναι δίπλα μας και να βελτιωθούμε».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.