«Είμαι έτοιμος να βοηθήσω τον Ολυμπιακό»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 17 Αυγούστου 2021

Ο Ρόνι Λόπες είναι εδώ, έτοιμος να μπει κατευθείαν στα «βαθιά» και να προσφέρει πολύτιμες λύσεις με την ποιότητα του στον Ολυμπιακό. Το ξεκαθάρισε άλλωστε ο ίδιος στις πρώτες δηλώσεις του κατά την άφιξη του στο «Ελ. Βενιζέλος». Χαρούμενος για την εμπιστοσύνη που του δείχνουν Μαρτίνς και ομάδα και έτοιμος να αναλάβει την ευθύνη για να ανταποκριθεί στις μεγάλες προσδοκίες που υπάρχουν στο πρόσωπο του.

Ο Ολυμπιακός έχει ποντάρει πολλά στον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό που ήρθε για να βοηθήσει στο δημιουργικό κομμάτι την ομάδα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα εδώ, ελπίζω να πετύχω πολλά με την ομάδα μου, ο προπονητής και η ομάδα μου έδειξαν εμπιστοσύνη και θα προσπαθήσω να δώσω τα πάντα για την ομάδα» ήταν τα πρώτα λόγια του Ρόνι Λόπες που όταν ρωτήθηκε αν είναι αγωνιστικά έτοιμος να προσφέρει άμεσα ήταν ξεκάθαρος.

«Είμαι έτοιμος, μου αρέσει να αναλαμβάνω την ευθύνη και είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα» τόνισε ο Ρόνι Λόπες που θα ακολουθήσει την κλασική διαδικασία με τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιο του και θα ανακοινωθεί.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.