"Νίκη χωρίς να δεχτούμε γκολ"

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 03 Αυγούστου 2021

Για το ματς με τη Λουντογκόρετς μίλησε ο Ρούμπεν Σεμέδο στη συνέντευξη τύπου για τον σημερινό αγώνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρούμπεν Σεμέδο

Θα θέλαμε να μας πει για τη συνεργασία του με τον Μάρκοβιτς και να μας πει επίσης για το γεγονός ότι σε δέκα ματς προκριματικών ο Ολυμπιακός έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ;

Καλησπέρα σε όλους. Είναι θετικό ότι πήγε καλά η συνεργασία μου με τον Μάρκοβιτς. Όχι μόνο με αυτόν, αλλά και με τον Σωκράτη, τον Σισέ και τον Μπα. Όλοι συνεργαζόμαστε σωστά και το σημαντικό είναι ότι η ομάδα μας δεν δέχεται γκολ. Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι με οποιοδήποτε τρόπο. Αυτός είναι ο στόχος μας.

Έχετε εικόνα για την ποιότητα της Λουντογκόρετς; Επίσης ποια είναι η διαφορά σε σχέση με τη Νέφτσι και πως θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός αυτή τη νέα πρόκληση;

Όλα τα παιχνίδια είναι διαφορετικά και όλα είναι δύσκολα. Βρισκόμαστε στο Τσάμπιονς Λιγκ και κανείς δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Το πώς θα παίξει η Λουντογκόρετς καλύτερα να σας το πει ο προπονητής. Φυσικά και την ξέρουμε τι ομάδα είναι. Εμείς θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και αν νικήσουμε χωρίς να δεχτούμε γκολ αυτό θα είναι το ιδανικό.

Στο παιχνίδι με τη Νέφτσι επειδή είχε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, αυτό του έδωσε ένα επιπλέον κίνητρο;

Μου κάνει εντύπωση που σας εντυπωσιάζει που έπαιξα ως αρχηγός. Ήταν μία πολύ περήφανη στιγμή να παίξω ως αρχηγός μίας τόσο μεγάλης ομάδας όπως ο Ολυμπιακός. Παραπάνω κίνητρο δεν χρειάζεται. Είναι από μόνο του κίνητρο ότι παίζω στον Ολυμπιακό και στη μεγαλύτερη διοργάνωση. Είναι πράγματι πολύ ωραίο να είσαι αρχηγός του Ολυμπιακού, αλλά είτε είμαι αρχηγός, είτε όχι εγώ θα κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου.

Έχεις σκοράρει στην Ευρώπη για τον Ολυμπιακό, έχεις ένα και γι' αύριο;

Το πιο σημαντικό είναι να νικήσουμε. Αν μπορούσα να σκοράρω θα ήταν πολύ ευχάριστο. Ο κύριος ρόλος μου όμως είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να μη δεχτεί γκολ και με αυτό τον τρόπο να φτάσει στη νίκη.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.