"Δεν έπρεπε να φτάσουμε στα πέναλτι"

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021

Στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του στην κανονική διάρκεια του αγώνα εστίασε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, μετά τον  αποκλεισμό της Ένωσης από την Βελέζ στα πέναλτι.

Ο Σέρβος τεχνικός υπογράμμισε ότι με βάση την εικόνα του αγώνα, η αναμέτρηση δεν έπρεπε να φτάσειως εκεί, ενώ δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό. 

«Δεν έπρεπε καν να φτάσουμε στα πέναλτι. Τώρα αν χάσαμε την πρόκριση στη Βοσνία ή σήμερα, δεν το γνωρίζω. Αυτό που ξέρω είναι ότι χάσαμε πολλές ευκαιρίες», είπε.

«Ξέραμε ότι θα παίξουν πολύ σφιχτά, με πολλά φάουλ. Ήμασταν προετοιμασμένοι γι΄ αυτό. Ας πούμε ότι στη Βοσνία δεν ήμασταν. Με τις ευκαιρίες που κάναμε θα έπρεπε να βρούμε ένα ακόμα γκολ. Δεν ήρθε και τα πράγματα για μας έγιναν πολύ δύσκολα».

Πάντως, το παιχνίδι είχε και κάτι καλό: «Αυτό που είναι θετικό είναι η επιστροφή του κόσμου, στον οποίο χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ που μας στήριξε 120 λεπτά. Η ΑΕΚ δεν πέρασε και είμαι πολύ στεναχωρημένος. Το παιχνίδι παίχθηκε στο γκολ. Είχαν μία ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, εμείς πολλές».

Όσο για την κούραση που είχαν οι παίκτες: «Δεν θέλω να ψάξω δικαιολογίες. Κουρασμένη ήταν και η άλλη ομάδα. Τις ευκαιρίες έπρεπε να τις κάνουμε γκολ. Θέλει ανάλυση πιο βαθιά γιατί δεν βρήκαμε το γκολ. Ισως παίζει ρόλο και η ψυχολογία. Ξέρω τι συμβαίνει στην ΑΕΚ».

Για τη διαδικασία των πέναλτι, είπε: «Δεν σκόραραν τα παιδιά που είπαν ότι είναι καλά και μπορούν να εκτελέσουν. Ο τερματοφύλακάς μας έπιασε δύο. Δεν είναι εύκολο. Και χάσαμε τρία. Δεν έχει σημασία αν είναι ψυχολογία ή κούραση. Σημασία έχει ότι αποκλειστήκαμε. Αλλάζουμε σελίδα. Αύριο είναι μία νέα μέρα».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.