«Δεν είναι ώρα για το συμβόλαιό μου, αλλά για νίκη»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 14 Μαρτίου 2021

Καμία διάθεση να σκεφτεί το μέλλον του στην παρούσα φάση δεν έχει ο Νέλσον Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος επιθετικός εστιάζει στις υποχρεώσεις του με την ΑΕΚ, όπως δήλωσε στη Nova.

Αναλυτικά, ο Νέλσον Ολιβέιρα μίλησε για:

-τον τραυματισμό του: «Όταν είσαι τραυματίας και δεν μπορείς να βοηθήσεις την ομάδα είναι στενάχωρο. Δύο εβδομάδες δούλεψα πολύ καλά και πλέον θέλω να επανέλθω στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Για το ματς με τον Βόλο θα αποφασίσει ο προπονητής μου. Εγώ προπονούμαι κανονικά αυτή την εβδομάδα».

-το συμβόλαιό του, που λήγει: «Για την ώρα το τι θα γίνει με το δικό μου συμβόλαιο δεν είναι το σημαντικό ζήτημα. Το κλαμπ ξέρει την άποψή μου κι εγώ γνωρίζω την άποψη της ομάδας. Το πιο σημαντικό τώρα είναι το παιχνίδι με τον Βόλο και μετά τα play offs. Έχουμε χρόνο για να το συζητήσουμε και να τα ξεκαθαρίσουμε αργότερα».

-τα επερχόμενα playoffs: «Στα παιχνίδια των playoffs νιώθω έξτρα κίνητρο γιατί παίζουμε με τις έξι καλύτερες ομάδες. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Η πρώτη θέση σίγουρα είναι μακριά, αλλά θέλουμε να παλέψουμε για την καλύτερη δυνατή θέση».

-το ματς με τον Βόλο: «Ξέρουμε ότι είναι μια καλή ομάδα ο Βόλος και προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Έχει έναν Ισπανό προπονητή που τους καθοδηγεί και εμείς πρέπει με ταπεινότητα και σοβαρότητα για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε μπροστά».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.