«Δείξαμε με Μακάμπι τι μπορούμε σαν ομάδα»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2021

Οδηγό για τη συνέχεια αποτελεί για τον Παναθηναϊκό η εικόνα που παρουσίασε χθες απέναντι στη Μακάμπι, σύμφωνα με τον Τι Τζέι Μπρέι. Ο Αμερικανός γκαρντ στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε στον αγώνα με τον Ιωνικό το Σάββατο στο ΟΑΚΑ για την Stoiximan Basket League.

«Την Πέμπτη πετύχαμε μια σπουδαία νίκη απέναντι στην Μακάμπι για την Ευρωλίγκα. Υπήρξαν ορισμένα σημεία κατά τη διάρκεια του αγώνα που μας έδειξαν τι είδους ομάδα μπορούμε να είμαστε όταν παίζουμε καλά και στις δύο πλευρές του παρκέ. Παίξαμε κυριαρχικό μπάσκετ στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης γεγονός που μας δίνει αυτοπεποίθηση.

Πρέπει να παραμείνουμε σε αυτό το επίπεδο για 40 λεπτά προκειμένου να πετύχουμε τα πράγματα που γνωρίζουμε ότι μπορούμε αυτήν τη σεζόν.

Τώρα έχουμε μπροστά μας δύο σημαντικούς διαδοχικούς αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος. Πρέπει να συνεχίσουμε να χτίζουμε τον ρυθμό που βρίσκουμε.

Δεν έχουμε πολύ χρόνο προπόνησης καθώς είμαστε στη μέση ενός… τρελού προγράμματος, οπότε πρέπει να συγκεντρωμένοι νοητικά. Με τον περιορισμένο χρόνο προπόνησης, πρέπει να παραμείνουν αφοσιωμένοι στη δουλειά μας στο παρκέ αλλά και στο βίντεο.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.