«Χτίζω ξανά την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ!»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021

Ο Σίνζι Καγκάβα, σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ και τους λόγους που τον οδήγησαν ώστε να πει το ναι στην ομάδα από τη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, τόνισε πως ανυπομονεί να παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό και να συναντήσει τον παλιό του συμπαίκτη στην Ντόρτμουντ, που δεν είναι άλλος από τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Αρχικά ο 31χρονος ποδοσφαιριστής σημείωσε μεταξύ άλλων πως: «Έπαιξα ενάντια σε ελληνικές ομάδες αρκετές φορές όταν ήμουν στη Ντόρτμουντ και τη Γιουνάιτεντ και οι υποστηρικτές ήταν καυτοί. Ήξερα πως είναι ομάδες που αμύνονται καλά. Όταν ήρθα να παίξω στην Ελλάδα, κατάλαβα πως υπάρχει μία μικρή διαφορά στο επίπεδο μεταξύ της κορυφαίας ομάδας και της κατώτερης, αλλά υπάρχουν και ομάδες όπως ο Ολυμπιακός που έχουν παίξει στο Champions League και το Europa League. Στο τέλος του πρωταθλήματος, οι έξι πρώτες ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους και πιστεύω πως θα είναι σκληροί αγώνες. Είμαι σε ένα νέο περιβάλλον, οπότε θέλω να ελέγξω καλύτερα τον εαυτό μου και να δώσω ότι καλύτερο μπορώ σε κάθε παιχνίδι. Ανυπομονώ για την ημέρα που θα είμαι στο γήπεδο με τον συμπαίκτη μου από την εποχή που ήμουν στην Ντόρτμουντ, ο οποίος είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό».

Για τους λόγους που τον οδήγησαν να απαντήσει θετικά στον ΠΑΟΚ:

«Ο σύλλογος και οι υπεύθυνοι με προσέγγισαν και με αξιολόγησαν σωστά. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος αποφασιστικός παράγοντας. Από τότε που έμεινα ελεύθερος τον Οκτώβριο, αποφάσισα ότι θα δώσω προθεσμία μέχρι τον Ιανουάριο. Η ομάδα με προσέγγιζε και εκείνη την εποχή. Αυτή που θα με προσέγγιζε όμως καλύτερα, θα ήταν και αυτή που θα απαντούσα θετικά. Όταν πήρα την απόφαση να πω το «ναι», τα συναισθήματά που είχα ήταν πολύ θετικά. Νιώθω σαν να χτίζω ξανά την καριέρα μου εδώ»

 

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.