Δείξαμε τις δυνατότητες μας»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2021

Για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι και τη σπουδαία νίκη που πέτυχε η ομάδα του μίλησε ο Λάζλο Μπόλονι στην κάμερα της NOVA.

Διαβάστε όσα τόνισε ο προπονητής των πράσινων μετά το τέλος του ντέρμπι στην Λεωφόρο:

«Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα, σκέφτομαι τους παίκτες μου και αυτούς που δεν μπόρεσαν να είναι στο γήπεδο. Και εκείνους που δεν ήταν καν στην 20αδα. Όμως θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα για την πολύτιμη βοήθεια τους κατά τη διάρκεια των προπονήσεων. Αύριο θα είναι η σειρά άλλων και η ομάδα θα είναι πιο δυνατή. Θα ήθελα να πω μια σκέψη για τον Ολυμπιακό.

Είδα ότι έπαιξαν καλά ως ομάδα ,κατανοώ ότι έχουν ένα σημαντικό παιχνίδι την Πέμπτη για τους ίδιους και για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τους εύχομαι το καλύτερο για τον αγώνα της Πέμπτης. Αναφορικά με τον αγώνα, ζήτησα δύο πράγματα από τους παίκτες μου. Να μπορέσουμε να τηρήσουμε το πλάνο μας στο παιχνίδι και να έχουμε το κουράγιο να ενοχλήσουμε αυτή τη μεγάλη ομάδα τόσο τεχνικά, όσο και αγωνιστικά. Έχω την αίσθηση ότι σε αρκετές περιπτώσεις δεχθήκαμε την κυριαρχία του αντιπάλου, αλλά ο πυρήνας μας έμεινε καλά οργανωμένος μέχρι τέλους, ακόμα και στις στιγμές που ο Ολυμπιακός έριξε όλα του τα χαρτιά στο τραπέζι.

Τελειώνοντας θα πω ότι σκέφτομαι όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού και εκείνους που ήρθαν να συζητήσουν μαζί μας και είμαι πολύ χαρούμενους που μπορέσαμε να τους δώσουμε χαρά. Να πω κάτι ακόμα σχετικά με αυτό. Θέλω να συνεχίσουν οι φίλαθλοι μας να μας αγαπούν όπως τους αγαπάμε και ας μας κατανοήσουν όταν κάνουμε κάποια λάθη. Όλα τα γκολ είναι σημαντικά και το δεύτερο εξ΄ αυτών ιδιαιτέρως σημαντικό και δεν ξεχνάω τις αποκρούσεις και τα εξαιρετικά αντανακλαστικά του τερματοφύλακα μας. Δείξαμε τις δυνατότητες μας και παίρνω την ευκαιρία για να δώσω συγχαρητήρια».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.