''Πέταξε'' Ιταλία ο Ζαγαρίτης για να υπογράψει στην Πάρμα

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021

Ο Παναθηναϊκός και η Πάρμα ολοκλήρωσαν όλες τις διαδικαστικές λεπτομέρειες για τη μεταγραφή του Βασίλη Ζαγαρίτη κι ο 19χρονος μπακ αναχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης (20/1) για την Ιταλία, προκειμένου να επισημοποιήσει τη μετακίνησή του στους «παρμέντσι».

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» «άναψαν το πράσινο φως» στον Ζαγαρίτη να ταξιδέψει για τη γειτονική χώρα, με τον νεαρό μπακ να εξωτερικεύει τη χαρά του για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του, μέσω ενός μηνύματος που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, γράφοντας λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο «το ταξίδι ξεκινάει», μαζί με μία ιταλική σημαία.

Ο Ζαγαρίτης θα περάσει ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει μέχρι την Πέμπτη (21/1) συμβόλαιο 3,5 ετών με την Πάρμα, ενώ ο Παναθηναϊκός θα καρπωθεί 280.000 ευρώ για την άμεση μετακίνησή του και άλλες 290.000 ευρώ (σε βάθος τριετίας), που αναλογούν στο «μερίδιό» του από τα τροφεία εκπαίδευσης.

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.