«Θα φανεί αν πήραμε το μάθημά μας»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021

Στη Γαλλία για το εξ αναβολής παιχνίδι με την Βιλερμπάν (19/01, 21:45) ταξίδεψε το μεσημέρι της Δευτέρας (18/1) ο Ολυμπιακός, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και να ζητάει από τους παίκτες του να βγάλουν αντίδραση, μετά την ήττα από τους Γάλλους στο ΣΕΦ.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, το αυριανό παιχνίδι θα δείξει εάν οι παίκτες του πήραν το μάθημά τους από την ήττα στο πρόσφατο παιχνίδι και τόνισε ότι περιμένει η ομάδα του να παρουσιαστεί έτοιμη και αποφασιστική, για να καταφέρει να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη.

«Ελπίζουμε… Ποτέ δεν ξέρεις. Το παιχνίδι είναι πάντα η απόδειξη για το αν μια ομάδα προοδεύει, είναι έτοιμη, αποφασιστική και κατακτά τους στόχους της. Οπότε ο αγώνας θα αποδείξει αν έχουμε, σε εισαγωγικά, πάρει το μάθημά μας. Θα ήθελα να πω πως για εμένα η ήττα από την Βιλερμπάν δεν ήταν μόνο προϊόν υποτίμησης της αντιπάλου ή χαλαρής προσέγγισης, αλλά και καλής εμφάνισης των αντιπάλων. Εξακολουθώ να πιστεύω πως είναι καλή ομάδα η Βιλερμπάν, ανεξάρτητα από την βαθμολογική της θέση. Είναι μια ομάδα με ταλέντο και αθλητικότητα».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.