«Είμαστε χαρούμενοι, αλλά πρέπει να βελτιωθούν πολλά πράγματα»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021

Στην αυτοπεποίθηση που έδωσε στον Παναθηναϊκό η νίκη επί του Άρη στάθηκε ο Μαουρίσιο.

Ο Βραζιλιάνος μίλησε για όσα πρέπει να διορθώσουν οι «πράσινοι» ενόψει της συνέχειας, ενώ αναφέρθηκε και στην περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το πώς ήρθε η νίκη: «Είμαι αναμφισβήτητα μια σημαντική νίκη, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε και τις νίκες που πετύχαμε στους τρεις προηγούμενους αγώνες απέναντι στον Απόλλωνα, τον Αστέρα Τρίπολης και την Λάρισα. Η ομάδα είναι πολύ χαρούμενη και προχωράει πολύ καλά».

Για το αν τη νίκη έδωσε η καλή αμυντική λειτουργία: «Νομίζω ότι τα συγχαρητήρια ανήκουν σε όλη την ομάδα, όχι μόνο στην άμυνα, αλλά και στους μέσους και τους επιθετικούς. Όλοι έκαναν εξαιρετικά καλή δουλειά και νομίζω ότι αξίζουν συγχαρητήρια όχι μόνο αυτοί που ξεκίνησαν, αλλά και αυτοί που μπήκαν αλλαγή. Ο Άρης είναι μια δυνατή ομάδα η οποία βρίσκεται σε καλή στιγμή, όμως αυτή η νίκη προσθέτει αυτοπεποίθηση στην ομάδα.

Φυσικά είμαι χαρούμενοι με το αποτέλεσμα, όμως πιστεύουμε ότι πρέπει να βελτιωθούν πολλά πράγματα. Πετύχαμε ένα γκολ στην αρχή, κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν περισσότερο αμυντικοί και μας έλειψε ο έλεγχος του αγώνα. Πρόκειται για πολύ σημαντική νίκη που θα μας δώσει αυτοπεποίθηση και πλέον πρέπει να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε περισσότερο».

Για το ήταν εξαντλημένος όταν έγινε αλλαγή: «Όπως ξέρετε είχα την ατυχία να νοσήσω από τον κορωνοϊό στην Βραζιλία. Με το που γύρισα στην Ελλάδα ξεκίνησα την σκληρή δουλειά, δυστυχώς έχασα ένα χρονικό διάστημα. Όμως μίλησα και με τον προπονητή και είπα πως ήθελα το συντομότερο να βοηθήσω την ομάδα και έκανα ό,τι μπορούσα για να βοηθήσω την ομάδα».

Για την άσχημη εμπειρία με τον κορωνοϊό: «Δόξα το Θεό, δεν είχα ούτε ένα ισχυρό σύμπτωμα. Η σύζυγος μου που επίσης νόησε είχε πιο ισχυρά συμπτώματα. Αυτό που κάναμε ήταν να κλειστούμε στο σπίτι, να μείνουμε σε καραντίνα. Δεν ήταν εύκολο, αλλά καταφέραμε να το ξεπεράσουμε».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.