«Να καθιερωθώ στον Παναθηναϊκό, παίζω τη ζωή μου»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021

Σε μια κατάθεση ψυχής προχώρησε ο Γιοάν Μολό, που μίλησε στην κάμερα της Nova για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη.

Ο Γάλλος μπακ-χαφ του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στο διάστημα που έμεινε εκτός ομάδας και τόνισε ότι στόχος του είναι να καθιερωθεί στους «πράσινους» αφού παίζει τη ζωή του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:
- Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Πιστεύω ότι οι φιλοδοξίες μας περνούν από αυτόν τον αγώνα και είναι ένα παιχνίδι που όλοι οι φίλαθλοι - κι εμείς - περιμένουμε. Και αυτό γιατί θα αγωνιστούμε με τη δεύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Αυτό μας δίνει και φιλοδοξία και κίνητρο».

- Για το «κλειδί» του αγώνα: «Όλη την εβδομάδα δείξαμε ότι είμαστε μάχιμοι, αλλά υπάρχει ένα τεχνικό θέμα που πρέπει να βελτιώσουμε, καθώς κάνουμε κάποια αθώα λαθάκια στο τεχνικό κομμάτι τα οποία πρέπει να βελτιώσουμε. Από εκεί και πέρα, πιστεύω ότι το παιχνίδι θα κριθεί στην όρεξη, τη θέληση, στο τρέξιμο, την επιθετικότητα και θα έλεγα ότι η νίκη είναι αυτό που θέλουμε και επιδιώκουμε περισσότερο».

- Για την εξαιρετική του εμφάνιση ως δεξί μπακ και την αλλαγή ρόλου: «Όλοι γνωρίζουν την ιστορία μου στον Παναθηναϊκό και πιστεύω ότι υπήρξαν άνθρωποι που με έκριναν πολύ γρήγορα. Είχα πει ότι πάντοτε θα είμαι στην υπηρεσία της ομάδας και σήμερα είναι μια καλή απόδειξη της προσήλωσης μου στην ομάδα».

- Για το αν θα πιστεύει ότι θα κερδίσει την παραμονή του στον Παναθηναϊκό: «Πως να το πω αυτό; Στη ζωή αν δεν έχεις στόχους, δεν θα τα καταφέρεις! Αρκετοί μπορεί να μίλησαν, αλλά θα θυμίσω ότι επί 34 εβδομάδες έκανα μόνος μου προπόνηση, χωρίς να με σκέφτεται κανένας. Κανένας δεν ρώτησε πως αισθανόμουν, κανένας δεν ασχολήθηκε με μένα. Όμως εγώ συνέχισα με μια σκέψη: ότι θα επέστρεφα να παίξω κάποια μέρα με την ομάδα και αυτό αρκετοί δεν το πίστευαν. Ο μόνος που το πίστευε αυτό ήμουν εγώ. Θεωρώ ότι έδωσα τις σωστές απαντήσεις στο γήπεδο. Ξέρετε το ποδόσφαιρο σήμερα είναι καλό, αύριο είναι άσχημο και κοιτάω το σήμερα. Θέλω να είμαι μάχιμος, να ανταπεξέλθω στο κάθε παιχνίδι και να καθιερωθώ στον Παναθηναϊκό, γιατί καταλαβαίνετε ότι με την παραμονή μου στον Παναθηναϊκό, παίζω τη ζωή μου»!

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.