«Έχουμε ήδη δύο ήττες, θα πρέπει να ξεκινήσουμε να νικάμε»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2020

Πεπεισμένος πως η ΑΕΚ μπορεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην Ευρώπη, αρχής γενομένης από την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ζόρια, εμφανίστηκε ο Μουάμερ Τάνκοβιτς.

Μιλώντας στην κάμερα του Open κατά τη δοάρκεια της αναχώρησης της ΑΕΚ για την Ουκρανία, ο Σουηδός εξτρέμ ανέφερε πως η ομάδα του πρέπει να ξεκινήσει να νικάει και να προσπαθήσει με αυτόν τον τρόπο να... σβήσει τις δύο ήττες στο ξεκίνημα του Europa League.

Για την επικείμενη απουσία του Μάσιμο Καρέρα από τον πάγκο;
Θα πρέπει να βρίσκονται σε συχνή επικοινωνία με τον βοηθό προπονητή, Τζιανλούκα Κολονέλο και να μας ενημερώνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σίγουρα θα είναι διαφορετικά χωρίς αυτόν στον πάγκο, αλλά πιστεύω πως θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε.

Για την αναμέτρηση με την Ζόρια;
Θα πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί και να κάνουμε τα πάντα για τη νίκη. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Έχουμε ήδη δύο ήττες και θα πρέπει να ξεκινήσουμε να νικάμε. Έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη ευκαιρία για να το κάνουμε και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε.

Για το αν η αναμέτρηση είναι η τελευταία ευκαιρία της ΑΕΚ για πρόκριση;

Δεν ξέρω αν είναι η τελευταία μας ευκαιρία, αλλά το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Πρέπει να μειώσουμε την διαφορά, για αυτό πρέπει να κερδίσουμε.

Για τα δυνατά και αδύνατα σημεία της Ζόρια;
Για να είμαι ειλικρινής δεν έχουμε προλάβει να μελετήσουμε εκτενώς τον αντίπαλο. Πιθανότατα αργότερα στο ξενοδοχείο θα μπορέσουμε να μάθουμε περισσότερα για εκείνους, για το πως παίζουν, να εντοπίσουμε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους και να τους τιμωρήσουμε όπου είναι ευάλωτοι.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.