''Πολύ περήφανος για την ευκαιρία που μου δόθηκε''

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2020

Στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, ο Πάμπλο Γκαρσία θα κάνει ντεμπούτο, ως πρώτος προπονητής του ΠΑΟΚ, με τον ίδιο να υπογραμμίζει πως νιώθει υπερήφανος για την ευκαιρία που του δόθηκε.

Μιλώντας στο Novasports, ο Ουρουγουανός τόνισε: "Δουλεύω χρόνια στην ακαδημία του ΠΑΟΚ περιμένοντας την ευκαιρία και σήμερα είμαι εδώ και πολύ χαρούμενος για αυτήν. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να έχω αυτή την ευκαιρία. Θέλω να πω ευχαριστώ πολύ στην οικογένεια Σαββίδη και τον κόσμο που μου έστειλε πολλά μηνύματα για αυτή την ευκαιρία, είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ περήφανος. Έχουμε μεγάλη ευθύνη.

 

Δεν είχαμε πολύ χρόνο να δουλέψουμε. Με τα λόγια είναι εύκολα και μπορείς να πεις πολλά αλλά εμένα δεν μου αρέσουν κιόλας. Παιχνίδι με παιχνίδια θα πρέπει να δείχνουμε σε αυτούς που μας βλέπουν τι μπορούμε να κάνουμε Όταν δουλεύεις στην ακαδημία και είσαι ένα βήμα πριν την πρώτη ομάδα, πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα έρθει η ευκαιρία. Αυτοί που δουλεύουν στις ακαδημίες πρέπει να είναι έτοιμοι για αυτές τις ευκαιρίες".

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.