«Ατυχήσαμε στην τελική προσπάθεια»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε πριν 17 μέρες

Ο μέσος του Ολυμπιακού τόνισε πως οι αντίπαλοι άρχισαν να κλείνονται περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο και ζήτησε βελτίωση στην τελική προσπάθεια, θεωρεί καθοριστική την ψυχολογία όταν δεν σκοράρεις και στήριξε τον Τάσο Μπακασέτα για το χαμένο πέναλτι.

Αναλυτικά:

Για το άτυχο αποτέλεσμα με το Κόσσοβο: «Στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν αρκετά καλοί με ευκαιρίες. Ατυχήσαμε στην τελική προσπάθεια και δεν πετύχαμε κάποιο γκολ. Όσο περνούσε η ώρα κλεινόντουσαν όλο και πιο πίσω για να κρατήσουν το "μηδέν".

Είχαμε καλή απόδοση στο μεγαλύτερο διάστημα. Το πρόσημο είναι θετικό, αλλά πρέπει να βελτιώσουμε την τελική πάσα, γιατί και στα προηγούμενα ματς δε σκοράραμε ανάλογα των ευκαιριών μας».

Για το πρόβλημα στο σκοράρισμα: «Όσο περνάει η ώρα και όσο τα πράγματα δεν πάνε καλά, η ψυχολογία είναι διαφορετική. Φτάνουμε, όμως εκεί, οπότε λίγο παραπάνω συγκέντρωση, σήμερα ήταν κι ο τερματοφύλακας, να βελτιωθούμε κι εμείς και όλα θα πάνε καλά. Έχουμε δείξει καλά στοιχεία, να δουλέψουμε και θα έρθει η πρωτιά».

Για τον Μπακασέτα και την ψυχολογία του μετά το χαμένο πέναλτι: «Κάθε ποδοσφαιριστής, όταν χάνει πέναλτι και δεν νικά η ομάδα του, νιώθει άσχημα. Θα μπορούσε να ήταν ο καθένας στη θέση του. Να νικήσουμε και γι' αυτόν στα επόμενα ματς. Τα δίνει όλα στο γήπεδο. Έβαλε το πρώτο γκολ στο προηγούμενο ματς και σήμερα είχε μια άτυχη στιγμή. Κι ο Τάσος και εμείς να στηρίξουμε την ομάδα και να πάμε παρακάτω».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.