Μια ''ανάσα'' από Σάκχοφ η ΑΕΚ

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020

Μια ''ανάσα'' από την απόκτηση του Γεβγέν Σάκχοφ είναι η ΑΕΚ.

Σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή η Ενωση έκανε επίσημη πρόταση στον Ουκρανό μέσο ο οποίος φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία να μείνει ελεύθερος από την Λέτσε και είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του.

Ο 30χρονος Σακχόφ είναι ο παίκτης με τα χαρακτηριστικά που όπως είχαμε αναφέρει αναζητούσε η ΑΕΚ για το κέντρο της (ύψος, δύναμη, έφεση στο σκοράρισμα) και με το πράσινο φως του Καρέρα που έκανε έρευνα στην Ιταλία όπου έπαιζε ο παίκτης οι εξελίξεις έτρεξαν.

Η μεταγραφή δεν έχει κλείσει ακόμη όμως η πρόταση που έκανε η ΑΕΚ στον Σάκχοφ, που έπαιρνε 750.000 ευρώ στη Λέτσε, είναι πολύ κοντά στα "θέλω" του Ουκρανού και στην Ενωση αισιοδοξούν πως σύντομα θα είναι παίκτης της ΑΕΚ κλείνοντας σε χρόνο ρεκόρ και την άλλη θέση που ήθελε άμεσα παίκτη η ομάδα μετά τα άκρα της επίθεσης όπου αποκτήθηκε ο Λέβι Γκαρσία.

Οι πρώτες ενδείξεις είναι για συμβόλαιο δύο ετών όμως δεν αποκλείεται να υπάρχει τροποποίηση στους όρους μέχρι το τέλος της διαπραγμάτευσης.

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.