Οριστικά στο Πανθεσσαλικό ο τελικός Κυπέλλου

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2020

Οριστικά στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου θα διεξαχθεί το τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Ολυμπιακό, το βράδυ της 12ης Σεπτεμβρίου (21:00).

Αυτή την απόφαση έλαβε η ΕΠΟ, μετά το «κόκκινο που άναψε» για δεύτερη φορά η ελληνική αστυνομία για την χρήση της Ριζούπολης, επικαλούμενη λόγους ασφαλείας.

 

Ο καταληκτικός αγώνας του θεσμού επρόκειτο να διεξαχθεί στις 30/08, αλλά αναβλήθηκε μετά το κρούσμα κορωνοϊού σε παίκτη του Ολυμπιακού (Μάξι Λοβέρα). Την ίδια ημέρα με τον τελικό (12/09) θα διεξαχθεί και η πρεμιέρα της Super League (μόνο ο ΠΑΟΚ θα παίξει την Παρασκευή 11/09).

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας αναφέρει: «Ο τελικός αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδος περιόδου 2019-2020 μεταξύ των ΠΑΕ ΑΕΚ – ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., σύμφωνα με την από 42/31.08.2020 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο., θα διεξαχθεί τo Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στο "Πανθεσσαλικό Στάδιο" Βόλου με ώρα έναρξης 21:00.»

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.