Πάει για Ντιόγκο Βιάνα ο Παναθηναϊκός

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2020

Παίκτη για το δεξί άκρο της άμυνας του Παναθηναϊκού ψάχνει ο Τσάβι Ρόκα και, σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα, ο Καταλανός αθλητικός διευθυντής έχει στις πρώτες επιλογές του τον Ντιόγκο Βιάνα.

Ο 30χρονος Πορτογάλος ακραίος αμυντικός πήγε το περασμένο καλοκαίρι στη Μπράγκα, έπειτα από δυόμισι πολύ καλές σεζόν με τη Μπελενένσες. Παρόλα αυτά δεν μπόρεσε να βρει το χώρο και χρόνο συμμετοχής που επιθυμούσε, καθότι η βασική επιλογή του τεχνικού τιμ ήταν ο 27χρονος Ρικάρντο Εσγκάιο και πλέον ο ίδιος πιέζει για να αποχωρήσει και να πάει σε μία άλλη ομάδα, όπου θα έχει μεγαλύτερο ρόλο.

Όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι, ο Παναθηναϊκός είναι εδώ και λίγες ημέρες σε συζητήσεις τόσο με την πλευρά του Βιάνα, όσο και με τη Μπράγκα, προκειμένου να τον αποκτήσει ως ελεύθερο ή με μία «φόρμουλα» που θα συμφέρει όλες τις πλευρές.

Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν πως η διαπραγμάτευση είναι σε εξέλιξη και δεν υπάρχει ακόμα κάτι οριστικό. Παρόλα αυτά υπάρχουν καλές πιθανότητες για να προχωρήσει η υπόθεση μέχρι τέλους.

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.