Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Παππάς

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020

Ο Γιώργος Βόβορας μίλησε για τον σχεδιασμό της νέας version του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και τόνισε μεταξύ άλλων πως ο Νίκος Παππάς δεν θα συνεχίσει στον σύλλογο.

Επιπρόσθετα, ο νέος head coach των «πράσινων» τόνισε πως οι... κολώνες θα είναι οι Ιωάννης Παπαπέτρου, Ντίνος Μήτογλου και Γιώργος Παπαγιάννης, ενώ σημείωσε πως ο Μπεν Μπέντιλ θα βρίσκεται στο ρόστερ της επόμενης σεζόν. Ο Γιώργος Βόβορας τόνισε επίσης πως υπάρχει συμφωνία με τον Μάρκους Φόστερ, ενώ ερωτηματικό υπάρχει γύρω από τον Ίαν Βουγιούκα. 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έχουμε τα συμβόλαια του Ιωάννη, του Μήτογλου και του Παπαγιάννη. Θέλουμε να χτίσουμε την ομάδα γύρω τους. Συμβόλαιο έχει και ο Γιώργος Καλαϊτζάκης. Κοιτάμε το επόμενο καλύτερο βήμα για την καριέρα του. Θα έχουμε σύντομα τις απαντήσεις.

Το συμβόλαιο του Νίκου Παππά έληξε. Στο καινούργιο πρότζεκτ δεν θα είναι στην ομάδα. Αυτή είναι η απόφασή μας. Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει του Βουγιούκα. Ο Μπέντιλ θα είναι στην ομάδα μας. Έχουμε ετοιμάσει κάποια πλάνα ήδη. Σύντομα θα έχουμε εξελίξεις.

Ο Φόστερ δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά έχει ήδη συμφωνήσει. Στηρίζεται σε αυτά που σας είπα, αθλητικότητα και κίνητρο. Έδειξε διάθεση να μπει στην ομάδα και να είναι μέρος του πρότζεκτ».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.