8 εκ. ευρώ για Μπάρκα η Σέλτικ

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2020

Αρκετά ψηλά στη λίστα της Σέλτικ φέρεται να είναι σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Σκωτίας ο Βασίλης Μπάρκας. Μάλιστα σημερινά δημοσιεύματα κάνουν λόγο, ότι η Σέλτικ μπορεί να κάνει δικό της τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ καταβάλλοντας σε αυτή ένα ποσό κοντά στα 8 εκατομμύρια ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα δημοσίευμα της ιστοσελίδαςtbrfootball αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής: «Ο Βασίλης Μπάρκας είναι πολύ ψηλά στις προτιμήσεις της Σέλτικ. Η ΑΕΚ στην οποία ανήκει μοιάζει πλέον πιο πρόθυμη για να πουλήσει κάποιον παίκτη από το ρόστερ της μετά την παγκόσμια κρίση του κορονοϊού.

Ο Μπάρκας δείχνει να είναι η κατάλληλη προοπτική και ταυτοχρόνως περίπτωση για εκείνον. Η Σέλτικ θα μπορούσε να αγοράσει τον διεθνή γκολκίπερ για περίπου 8 εκατομμύρια ευρώ, καθώς βρίσκεται στην αναζήτηση για έναν τερματοφύλακας εδώ και καιρό με τον Φρέιζερ Φόστερ, να αποχωρεί, διότι θα επιστρέψει στην αγγλική  Σαουθάμπτον που μεγαλούργησε. Αν στην συνέχεια, η Σέλτικ θελήσει να πατήσει γκάζι για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, ο Μπάρκας δείχνει ο εκλεκτός».

Επομένως, μπορεί να γίνει αντιληπτό πως ο Βασίλης Μπάρκας είναι ο νο1 στόχος των Σκωτσέζων και θα έχουμε πιθανότατα εξελίξεις μέχρι το τέλος των πλέι οφ.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.