«Έκλεισε» τον νέο Τσιμίκα ο Ολυμπιακός

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 28 Μαϊος 2020

Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τον Πανσερραϊκό για την απόκτηση του Απόστολου Αποστολόπουλου. Η μεταγραφή θα κοστίσει ένα ποσό μεταξύ 50-100 χιλιάδων ευρώ, ενώ η ομάδα των Σερρών θα διατηρήσει και ένα μικρό ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Αποστολόπουλος θεωρείται σπουδαίο ταλέντο και κλείνει στις 11 Δεκεμβρίου τα 18. Τον ποδοσφαιριστή είχε στο στόχαστρό του και ο ΠΑΟΚ, αλλά και η ολλανδική Βίλεμ (είχε ταξιδέψει τον Φλεβάρη στην Ολλανδία αλλά η υπόθεση «πάγωσε» λόγω της πανδημίας), ωστόσο οι Πειραιώτες κατάφεραν να τον κλείσουν.

Πιθανότατα θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στη δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού, αλλά είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της πρώτης ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως από την ακαδημία του Πανσερραϊκού είχε αναδειχθεί και ο Τσιμίκας, που είναι βασικό αριστερό μπακ στον Ολυμπιακό και περιζήτητος στην διεθνή αγορά. Μάλιστα οι δύο τους εκπροσωπούνται από το ίδιο γραφείο μάνατζερ, αυτό του Πασχάλη Τουντούρη.

 

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.