Στην λίστα της Μπεσίκτας ο Μάνταλος

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 26 Μαϊος 2020

Η τουρκική Μπεσίκτας φέρεται πως ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Πέτρου Μάνταλου. Αυτό προέκυψε από πρόσφατα δημοσιεύματα από την Τουρκία, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να κατατεθεί άμεσα πρόταση και στην ΑΕΚ για να πάρει μεταγραφή ο αρχηγός του συλλόγου.

Οι άνθρωποι του συλλόγου της γειτονικής χώρας έδειξαν τις προθέσεις τους (μέσω του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Αλί Ναΐμπι) για τον αρχηγό των «κιτρινόμαυρων» τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν και έγινε η πρώτη επίσημη επαφή.

Ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» βρέθηκε στην Τουρκία, καθώς είχε προγραμματίσει να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση Μπασακσεχίρ-Σπόρτινγκ Λισαβόνας (27/2) για τους «32» του Europa League.

Στο ρεπορτάζ του «kartalhaber.com» αναφέρεται η πληροφορία για πρόταση ύψους 800.000 ευρώ που φερόταν να έχει στα σκαριά η Μπεσίκτας, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η αλήθεια είναι πως οι Τούρκοι έριξαν προφορικά στο τραπέζι περίπου 2,5 εκατ. ευρώ, ενώ το συμβόλαιο που έδιναν στον Μάνταλο ήταν τριετές.

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.