Τα ονόματα που παίζουν για τον πάγκο του Παναθηναϊκού

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 19 Μαϊος 2020

Στο «τριφύλλι» τα πάντα είναι ρευστά μέχρι στιγμής, καθώς άπαντες περιμένουν την επίσημη τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Ωστόσο τα σενάρια δίνουν και παίρνουν αναφορικά με την επομένη μέρα στο σύλλογο.

Όσον αφορά τη θέση του προπονητή ο Γιώργος Βόβορας είναι το μεγάλο φαβορί για την επόμενη σεζόν, ωστόσο σύμφωνα με την εφημερίδα Sportime η περίπτωση του Ηλία Παπαθεοδώρου δεν περνάει απαρατήρητη. 

Ειδικότερα, η εφημερίδα αναφέρει ότι “ο Γιώργος Βόβορας έχει την εκτίμηση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Και με τις απορίες για το αν είναι έτοιμο ένα απαιτητικό κοινό να αποδεχθεί πιθανούς κραδασμούς, υπάρχουν και δεύτερες σκέψεις. Διότι οι «πράσινοι» σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να «κάψουν» τον Γιώργο Βόβορα.

Αν αποφασίσουν στον Παναθηναϊκό να αναζητήσουν μια λύση προπονητή που έχει εμπειρία στην κατηγορία. Που έχει δουλέψει σε δύσκολες συνθήκες (π.χ ΠΑΟΚ). Αλλά και απαιτητικές έστω και σε χαμηλότερο ευρωπαϊκό επίπεδο (π.χ ΑΕΚ στο BCL) τότε δεν αποκλείεται να στραφούν στον Ηλία Παπαθεοδώρου”.

 Ας μην ξεχάσουμε ακόμα και το όνομα του  Όντεντ Κάτας, ο οποίος δεν έχει ανανεώσει με την Χαποέλ Ιερουσαλήμ και βρίσκεται επίσης στη λίστα του ''Τριφυλλιού''.

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.