''Γλυκοκοιτάζει'' Αργεντινό μέσο ο ΠΑΟΚ

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 17 Μαϊος 2020

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει θέσει ως στόχο την είσοδο στους ομίλους του Champions League και γι’ αυτό κινείται να αποκτήσει έναν ή δύο παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά. Κατά προτίμηση νεαρούς και εξελίξιμους παίκτες, με αξία μεταπώλησης που θα βλέπουν ως σκαλί και όχι ως κατάληξη καριέρας τον ΠΑΟΚ, αποφεύγοντας να ξοδέψει πολλά για ποδοσφαιριστές με μεγάλα συμβόλαια. Προκύπτει λοιπόν τόσο από πηγές στην Ελλάδα όσο κι το εξωτερικό ότι ο Δικέφαλος ενδιαφέρεται για την απόκτηση ενός διεθνούς Αργεντινού μέσου.

Πρόκειται για παίκτη που τον γνωρίζει καλά ο Άμπελ Φερέιρα, από την κοινή τους θητεία στη Μπράγκα, αλλά ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κάνει σημαντική οικονομική θυσία για να τον αποκτήσει. Από την στιγμή μάλιστα που έχει τεθεί ως στόχος η είσοδος στους ομίλους του Champions League η ομάδα θα κάνει τουλάχιστον μια υπέρβαση στα έξοδα. Η εφημερίδα «O Jogo» αναφέρει πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» ενδιαφέρεται για τον Ροντρίγκο Μπατάλια.

Ο 28χρονος Αργεντινός μέσος αγωνίζεται στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας κοστολογείται στα 8 εκατ. ευρώ. Ο Μπατάλια έχει συμβόλαιο έως το 2023 και ρήτρα 60 εκατ. ευρώ, αλλά φέτος αγωνίστηκε μόλις σε 14 παιχνίδια.

 

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.