«Αυτή είναι η επιθυμία του Φράνκο Σολδάνο»

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 01 Μαϊος 2020

Την επιθυμία του Φράνκο Σολδάνο να μείνει στην Μπόκα παίρνοντας μεταγραφή ή έστω παράταση του δανεισμού του από τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο μάνατζερ του παίκτη σε δηλώσεις του σε ΜΜΕ της Αργεντινής.

«Δεν έχω ακούσει ότι ο Ολυμπιακός δε θέλει τον Φράνκo και θα ήταν φυσιολογικό να παραμείνει μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιό του. Αν η Μπόκα δεν τον ανανεώσει, μπορεί να επιστρέψει μόνο στον Ολυμπιακό, αλλά η αγορά θα παραμένει ανοικτή. Το πρώτο πράγματα που πρέπει να συζητήσουμε είναι η ανανέωση του συμβολαίου του και στη συνέχεια τη δυνατότητα συνέχισης στη Μπόκα με νέο δανεισμό», ανέφερε και συνέχισε:

«Ο Φράνκο θέλει να μείνει στην Μπόκα και είναι εξαιρετικά ευγνώμων στο κλαμπ και τους ανθρώπους του. Το πιο όμορφο πράγμα που του συνέβη είναι που στέφθηκε πρωταθλητής μαζί της. Η επιθυμία και η θέλησή του είναι να μείνει εκεί, αλλά θα πρέπει να ανανεωθεί το συμβόλαιό του», κατέληξε.

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.