Αυτός είναι ο αντι-Αθηναίου για Παναθηναϊκό;

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 30 Απριλίου 2020

Οι πιθανότητες παραμονής του Λευτέρη Μποχωρίδη στον Άρη ενόψει της νέας σεζόν θεωρούνται από ελάχιστες έως μηδενικές. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη, ο Λευτέρης Μποχωρίδης είναι στα ραντάρ του Παναθηναϊκού για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο καθώς οι «πράσινοι» θέλουν να ενισχύσουν τον κορμό των Ελλήνων παικτών.

Να θυμίσουμε πως οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει τον περασμένο Αύγουστο καθώς και τότε ο Παναθηναϊκός επιθυμούσε τον 26χρονο γκαρντ για να καλύψει το κενό του τραυματία Γιάννη Αθηναίου, αλλά ο Άρης δεν είχε δώσει τη συγκατάθεσή του.

Για την ακρίβεια, είχε αξιώσει ένα ποσό άνω των 100.000 ευρώ ούτως ώστε να βρει τρόπο να καλύψει το αγωνιστικό κενό που δημιουργήθηκε αλλά ο Παναθηναϊκός δεν πρόσφερε οικονομικό αντάλλαγμα κι έτσι αυτή η μεταγραφή δεν έγινε ποτέ.

Πλέον όμως σκοπεύει, όπως λέει το δημοσίευμα, να κινηθεί για την απόκτηση του παίκτη και στην περίπτωση αποχώρησης του παίκτη, αυτομάτως θα δημιουργηθεί σημαντικό κενό στο αγωνιστικό πλάνο του Σάββα Καμπερίδη καθώς ο 43χρονος προπονητής θέλει πάση θυσία να μείνει ο αρχηγός στην ομάδα.

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.