Και η ΑΕΚ για Σκόκο

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020

Το συμβόλαιο του Νάτσο Σκόκο με τη Ρίβερ Πλέιτ ολοκληρώνεται τον Ιούνιο και πολλά σενάρια γράφουν για το μέλλον του «υδραυλικού». Ερχεται λοιπόν τώρα δημοσίευμα του site της Αργεντινής tysports.com να τονίσει πως για τον Σκόκο ενδιαφέρεται (και) η ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα αυτό που τονίζεται στο δημοσίευμα για τον Σκοκο είναι: «Στη Νιούελς ονειρεύονται την επιστροφή του Σκόκο στην ομάδα. Μάλιστα, του προσφέρουν συμβόλαιο για 2 ή 3 χρόνια (κάτι που θέλει ο παίκτης, προκειμένου να ολοκληρώσει κατόπιν την καριέρα του).

Επιπλέον, για τον Αργεντινό επιθετικό ενδιαφέρεται η Βραζιλιάνικη Ίντερ, η ΑΕΚ από την Ελλάδα και ομάδα από το ισπανικό πρωτάθλημα. Η επιθυμία του παίκτη είναι να ολοκληρώσει την καριέρα του στην ομάδα του Ροζάριο κι αν πήγαινε ξανά στο εξωτερικό θα ήταν μόνο για έναν χρόνο. Ένα χρόνο επιπλέον θα ήταν και η απόφασή του αν τελικά συνεχίσει στη Ρίβερ». Το πιο πιθανό πάντως σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα είναι ο Σκόκο να πάει στην Νιούελς και να κλείσει σε αυτήν την καριέρα του.

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.