Θέλει Τζούνιορ Φερνάντες ο Ολυμπιακός

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 05 Απριλίου 2020

Ο αριστερός εξτρέμ της Αλάνιασπορ, Τζούνιορ Φερνάντες έχει προταθεί στον Ολυμπιακό και φέρεται να εξετάζεται από τους «ερυθρόλευκους».

Μπορεί όλα να είναι αβέβαια αυτή την εποχή εξαιτίας του κορωνοϊού, ωστόσο στον Ολυμπιακό έχουν ανοιχτά τα μάτια τους σε αγορές που μπορεί να έχουν μεγαλύτερες οικονομικές επιπτώσεις και να εμφανιστούν από αυτές ελκυστικές περιπτώσεις. Μία από αυτές τις αγορές είναι της Τουρκίας.

Σύμφωνα με το Sportime, μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν στον Ολυμπιακό είναι ο Τζούνιορ Φερνάντες. Ο 31χρονος αριστερός εξτρέμ της Αλάνιασπορ βρίσκεται στον τελευταίο χρονο του συμβολαίου του και διανύει μια εξαιρετική χρονιά. Με 7 γκολ και 5 ασίστ σε 22 παιχνίδια έχει στρέψει το ενδιαφέρον των «ερυθρολεύκων» και δεν περνάει απαρατήρητος.

Με βάση όσα αναφέρουν στην Τουρκία, ο Ολυμπιακός καλοβλέπει την περίπτωση του και είναι ένας από τους παίκτες που έχουν προταθεί και έχει μπει στο «ερυθρόλευκο» μικροσκόπιο.

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.