«Θα κάνουμε τα πάντα για το πρωτάθλημα»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020

Παρά τη μεγάλη βαθμολογική διαφορά της ΑΕΚ από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, ο Μάσιμο Καρέρα δηλώνει αποφασισμένος να παλέψει με τους παίκτες του για το καλύτερο δυνατό μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Σε συνέντευξή του σε ρωσική ιστοσελίδα και το ερώτημα αν μπορεί με την «Ένωση» να πετύχει ό,τι και με την Σπαρτάκ Μόσχας απάντησε: «Ας μην βιαζόμαστε τόσο. Όμως δουλεύω ακριβώς γι’ αυτό. Και θα κάνουμε τα πάντα να συμβεί. Η διαφορά που υπάρχει τώρα από την κορυφή είναι μεγάλη, αλλά θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και θα προσπαθήσουμε να την καλύψουμε».

Ο Ιταλός τεχνικός εμφανίστηκε ευχαριστημένος με την πορεία της ομάδας του. «Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα μία τέτοια επιτυχημένη έναρξη στη συνεργασία μου με την ΑΕΚ. Ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε να έχουμε καλά αποτελέσματα με βάση τη δουλειά μας στη φυσική κατάσταση και στην τακτική, που κάνουμε καθημερινά μαζί με την ομάδα προπονητών.

Σχετικά με την πιο δύσκολη στιγμή του ως τώρα στον κιτρινόμαυρο πάγκο τόνισε: «Ήταν όταν παίξαμε τρεις αγώνες σε μία εβδομάδα (σ.σ. όταν αντιμετώπισε Λάρισα, Βόλο και Ολυμπιακό)».

Τέλος, παραδέχτηκε πως δεν πρόλαβε ακόμη καλά-καλά να δει την Αθήνα λόγω φόρτου εργασίας. «Για να είμαι ειλικρινής υπάρχει τόση δουλειά στην Αθήνα μόνο για τα παιχνίδια και έχω δει πολύ λίγο την ίδια την πόλη. Είναι καλό ότι όλοι μιλούν Αγγλικά. Αρκεί αυτό για την επικοινωνία σε μία ομάδα και στην καθημερινή ζωή».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.