«Πρέπει να πιστέψουμε ότι μπορούμε να αποκλείσουμε τον ΠΑΟΚ»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020

Ο Γκίας Ζαχίντ μίλησε στα κανάλια novasports για το τι θα πρέπει να κάνει η ομάδα του για να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου, ενώ αναφέρθηκε και στην ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Είχατε 68% κατοχή μπάλας στο ματς με την ΑΕΚ, αλλά δεν καταφέρατε να σκοράρετε. Τι έφταιξε κατά η γνώμη σου; «Είχαμε τη μπάλα πολλή ώρα στα πόδια μας, αλλά δε δημιουργήσαμε πολλές φάσεις.

Είχαμε κάποιες, αλλά δεν ήταν αρκετό αυτό. Ήταν δύσκολο παιχνίδι αλλά με τέτοιο ποσοστό κατοχής μπάλας έπρεπε να είχαμε δημιουργήσει περισσότερες φάσεις και ίσως να είχαμε βάλει και κάποια γκολ.

Δεν δουλέψαμε με τον κατάλληλο τρόπο για να το πετύχουμε αυτό. Οπότε τώρα το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα και να επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι της Τετάρτης καθώς πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι για αυτό το ματς ώστε να καταφέρουμε να ανατρέψουμε την κατάσταση».

Θα χαρακτήριζες το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ως έναν «τελικό»; «Ναι, κατά κάποιο τρόπο είναι τελικός. Αν θέλουμε να συνεχίσουμε στο Κύπελλο πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, καθώς μετά το ματς είτε θα συνεχίζουμε στο κύπελλο είτε θα είμαστε έξω.

Για μας είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, ένα δύσκολο ματς. Πρέπει να πιστέψουμε και να παίξουμε όπως ξέρουμε να παίζουμε, να προσπαθήσουμε να βάλουμε δυο-τρία γκολ.

Θα είναι δύσκολο, αλλά το κάναμε ήδη πριν μια εβδομάδα και μπορούμε να το κάνουμε ξανά. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα σωστά. Πρέπει να παίξουμε με πάθος και να παλέψουμε σε κάθε μονομαχία».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.