«Ακόμη περισσότερο κοιτάμε την αγορά τώρα»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2020

Στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός ενόψει της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά και στην αναζήτηση παίκτη, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα:

Για το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ: «Όλα τα ματς είναι δύσκολα. Πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε. Το μομέντουμ δεν είναι με μας. Χάσαμε το ματς στο Κάουνας, αλλά χάσαμε και δύο βασικούς γκαρντ που προσφέρουν σκορ, δημιουργία και ηγεσία. Τα παιδιά που είναι άπειρα δεν είναι εύκολο να τους καλύψουν. Προσθέστε Χαραλαμπόπουλο και Πρίντεζη. Υπάρχει λειψανδρία».

Για τους τραυματίες: «Δεν είναι ύπουλο του Πρίντεζη. Δεν μπορεί αν γίνει χειρότερα. Πονάει και δεν μπορεί να παίξει. Δεν έχει κάνει προπόνηση, δεν νομίζω να παίξει κανείς από τους τέσσερις. Οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού. Να στεναχωριόμαστε για πράγματα που μπορούμε να κοντρολάρουμε, την υγεία δυστυχώς δεν μπορούμε. Έχουμε απουσίες, αλλά παίζουμε για να νικήσουμε
».

Για το αν θα δώσει κι άλλες ευκαιρίες σε νεαρούς: «Ο Ολυμπιακός δεν είναι ομάδα που πρέπει να δίνει πνοή, είναι ομάδα που πρέπει να κερδίζει. Κι άλλες ομάδες της Ευρωλίγκας έκαναν εγχείρημα για νεαρούς παίκτες και γρήγορα καταρρίφθηκε. Ανεξαρτήτως ηλικίας. Μπορεί ένα παιδί 18 ετών να βοηθήσει μία ομάδα και μπορεί ένας άλλος 30 χρονών αν μη μπορεί να τη βοηθήσει. Πρέπει να κάνουμε ομάδα που να κερδίζει. Σε μία τέτοια ομάδα όλοι βελτιώνονται μπαίνοντας στη θέση του πρωταθλητισμού».

Για τους Έλληνες παίκτες: «Ο Χαραλαμπόπουλος ακολούθησε ένα πρόγραμμα τριών εβδομάδων μετά την επιστροφή του από τον Ιωνικό, είμαστε ευχαριστημένοι, μας βοήθησε με την Μπασκόνια. Δυστυχώς όμως χτύπησε. Ο Κόνιαρης παίζει πιο πολύ από ότι πέρυσι στον ΠΑΟΚ. Βοήθησαν και οι συγκυρίες σε αυτό. Ο κάθε παίκτης πρέπει να βοηθήσει τον εαυτό του».

Για την ενδεχόμενη μεταγραφή: «Είμαστε στην αγορά και τώρα ακόμη περισσότερο. Οι αγορές που κοιτάμε έχουν τη διοργάνωση του Κυπέλλου τις επόμενες μέρες οπότε δύσκολα θα αφήσει κάποια ομάδα παίκτη να φύγει. Αν υποθέσουμε πως κοιτάμε να σπάσουμε συμβόλαιο».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.