«Θέλω να μείνω στην Ελλάδα - Δεν συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 06 Ιανουαρίου 2020

Την πιθανότητα ανανέωσης του συμβολαίου του με την ΑΕΚ σχολίασε ο Νίκλας Χουλτ, ο οποίος τόνισε πως δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή συζητήσεις, αλλά και τη θέληση της οικογένειάς του να μείνει στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκλας Χουλτ σε σουηδικό Μέσο:

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: «Τις τελευταίες ημέρες είχα γρίπη η κάτι τέτοιο κάτι που σημαίνει πως έχασα τα δύο παιχνίδια πριν τη διακοπή. Ήταν κάτι τυπικό. Στην πραγματικότητα, όλες τις διακοπές των Χριστουγέννων ήμουν στο σπίτι μου στη Σουηδία και ήμουν άρρωστος, οπότε ήταν κακός χρόνος. Έχω ακόμα κρύωμα με βήχα. Αλλά είναι κάτι λογικό αυτή την εποχή».

Για το ματς με τον Παναιτωλικό: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με το πρώτο ημίχρονο. Υπήρξαν πολλές διακοπές. Προηγηθήκαμε αλλά μας ισοφάρισαν σε 11 πριν το ημίχρονο. Δεν παίξαμε σε τοπ επίπεδο αλλά ήταν αρκετό και πάλι για να κερδίσουμε».

Για την έλευση του Καρέρα στην ΑΕΚ: «Κάναμε καλό ξεκίνημα με τον νέο τεχνικό. Το πρώτο ματς μετά τη διακοπή ήταν λίγο παράξενο. Δεν ήμασταν καλά αν και κάναμε καλύτερο δεύτερο ημίχρονο. Από τη στιγμή που αλλάξαμε τεχνικό κάναμε ένα βήμα μπροστά και νιώθουμε καλά
».

Για το συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι: «Έχω συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι και κάνω ό,τι μπορώ, έτσι θα δούμε τι θα συμβεί».

Για το αν συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ: «Όχι, δεν θα έλεγα ότι συνεχίζονται. Είναι αρκετά ήσυχα τα πράγματα».

Για το αν θέλει να μείνει: «Ναι, μου αρέσει πραγματικά εδώ και η οικογένεια είναι πολύ χαρούμενη και έχουμε πολλά χρόνια εδώ στην Ελλάδα, έτσι ώστε να είμαστε ανοικτοί για να μείνουμε».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.