«Όλοι μου έλεγαν για τον Σιώπη, έπρεπε να αποδείξω ποιος είμαι»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 01 Ιανουαρίου 2020

Έναν μίνι απολογισμό για τη μέχρι τώρα παρουσία του στον Αρη έκανε ο Λούκας Σάσα.

Ο Βραζιλιάνος μέσος μίλησε για το πρώτο διάστημα και τη σύγκριση που υπήρχε με τον Μανώλη Σιώπη, ο οποίος μόλις είχε αποχωρήσει από το ρόστερ της ομάδας.

Παράλληλα, τόνισε ότι είναι ικανοποιημένος από την ομάδα και επισήμανε ότι θα συνεχίσει να δουλεύει σκληρά για να βοηθήσει τον Αρη να πετύχει τους στόχους του.

Έχεις κλείσει έξι μήνες στην Ελλάδα και τον Άρη. Κάνε μια ανασκόπηση της παρουσίας σου.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με όλα στην ομάδα. Δεν μπορώ βέβαια να είμαι ευχαριστημένος με τα βαθμολογική θέση μας αλλά και με το γεγονός ότι δεν προκριθήκαμε στο Europa League. Σε ό,τι αφορά εμένα, παίζω πάντα για την ομάδα και προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό.

Ήταν λίγο περίεργα στην αρχή, γιατί όταν ήρθα όλοι μου έλεγαν για τον Σιώπη. Και κατάλαβα ότι θα ήταν μεγάλη ευθύνη να πάρω τη θέση του. Σιώπης δεν είμαι, ο καθένας από εμάς έχει τη δική του αξία. Το σίγουρο είναι ότι προσπαθώ πολύ».

Θεωρείς ότι η ομάδα θα μπορούσε να τα έχει πάει και καλύτερα;

«Σίγουρα. Χάσαμε σε κάποια παιχνίδια ενώ δεν έπρεπε. Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν το ματς με τη Λάρισα. Κερδίζαμε 2-0… γενικά, χάσαμε κάποιους σημαντικούς βαθμούς».

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή σου στον Άρη και ποια γενικά της ομάδας;

«Για εμένα το πιο δύσκολο ήταν όταν ήρθα. γιατί όλοι έλεγαν για τον Σιώπη. Έπρεπε να αποδείξω ποιος είμαι κανείς δεν με ήξερε οπότε δεν ήταν εύκολο. Δουλεύω σκληρά και μέσα από αυτό ακόμα προσπαθώ να δείξω στον κόσμο τον εαυτό μου. Όσο για την ομάδα, σίγουρα η πιο δύσκολη στιγμή ήταν το ματς με τη Μόλντε στη Νορβηγία. Βαριά ήττα, την οποία παραλίγο να… σώσουμε στη Θεσσαλονίκη, όμως δυστυχώς μας έβαλαν γκολ στην παράταση».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.