«Στην ΑΕΚ ο Ματιάσεβιτς»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 30 Ιουνίου 2018

Επιστροφή από τα παλιά στην ΑΕΚ, καθώς δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο πρώην παίκτης της ομάδας, Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς επιστρέφει στην Ελλάδα για να αναλάβει πόστο στους Πρωταθλητές.

Ο Ματιάσεβιτς είχε αγωνιστεί στην ΑΕΚ την περίοδο 1999-2000, και πλέον είναι ο ηγέτης της Τσουκαρίτσκι στο πόστο του αθλητικού διευθυντή. Η πολύ καλή δουλειά που έχει κάνει στην ομάδα έχει τραβήξει το ενδιαφέρον της Ένωσης, και δεν αποκλείεται να έρθει άμεσα στην Ελλάδα για να αναλάβει θέση στο τμήμα μεταγραφών.

Αναλυτικά, το δημοσίευμα αναφέρει ότι «Ο ηγέτης της Τσουκαρίτσκι δέχθηκε προσφορά από τον πρώην σύλλογό του στην Ελλάδα. Μία προσφορά που αξίζει να εξεταστεί και που είναι δύσκολο να αρνηθεί κανείς. Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη πρόταση προσφέρεται πολυετής συνεργασίας από την ΑΕΚ στον Ματιάσεβιτς, προκειμένου να ασχοληθεί με το αθλητικό κομμάτι του συλλόγου. Είναι προφανές πως η πολύ καλή δουλειά του στην Τσουκαρίτσκι δεν πέρασε απαρατήρητη από τους Έλληνες, οι οποίοι μόλις την περασμένη εβδομάδα ζήτησαν από τον Ματιάσεβιτς να πάει στην ελληνική πρωτεύουσα. Μέσα στις επόμενες ημέρες ο Ματιάσεβιτς θα πρέπει να αποφασίσει αν θα αποχωρήσει άμεσα από την Τσουκαρίτσκι και να πάει στην Αθήνα ή όχι»

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.