«Να χαρίσουμε στον κόσμο το νταμπλ»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 07 Μαϊος 2018

Ο Μάρκο Λιβάγια δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για όσα έζησε το Σάββατο. Ο Κροάτης φορ της ΑΕΚ, πάντως, θέλει να ολοκληρώσει την ευτυχία του με την κατάκτηση και του Κυπέλλου. 

«Δεν υπάρχουν λόγια. Ό,τι και να πεις δεν φτάνει για να περιγράψει αυτό που ζήσαμε μετά το ματς με τον Απόλλωνα. Με μια λέξη, συγκλονιστικό. Ήταν τέτοια η ενέργεια του κόσμου που από το γήπεδο κιόλας μας έστειλαν στον ουρανό. Τόσος κόσμος στο δρόμο για μας… Ένιωσα την αγάπη τους. Μου χάρισαν μαγικές στιγμές που δεν μπορούν ποτέ να διαγραφούν από το μυαλό μου. Είναι η κορυφαία και πιο ευτυχισμένη μέρα της καριέρας μου», δήλωσε στη Live Sport. 

«Είμαστε απόλυτα δίκαια πρωταθλητές. Στόχος μας πλέον είναι το νταμπλ και θα παλέψουμε μέσα στο γήπεδο για να δώσουμε μια ακόμη χαρά σε αυτόν τον κόσμο, η βοήθεια του οποίου ήταν εξαιρετική φέτος. Και μετά να γιορτάσουμε ξανά μαζί του, όπως κάναμε και τώρα», πρόσθεσε. 

Τέλος, έστειλε το δικό του μήνυμα «ειρήνης» για τον τελικό του Σαββάτου. «Μακάρι να κυλήσουν όλα ομαλά και να μη συμβεί το παραμικρό. Να απολαύσει ο κόσμος ωραίο ποδόσφαιρο από δύο μεγάλες ομάδες», ανέφερε.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.