"Όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή να βρίσκεται σε μια μεγάλη ομάδα"

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017

Τα πρώτα λόγια του Ιρανού ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ – «Να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα...» - Τι είπε για τον Μάνταλο και το «24» που επέλεξε να φορά στην φανέλα

Δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά και την ικανοποίηση του ο Σοτζέι Μασούντ μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην ΑΕΚ. Ο Ιρανός, στις πρώτες του δηλώσεις, εξήγησε πως θα χρειαστεί λίγο χρόνο προσαρμογής και από εκεί και πέρα θα προσπαθήσει να βοηθήσει την Ένωση να φτάσει την κατάκτηση των στόχων της.

Για τις απαιτήσεις της ΑΕΚ: «Καλές γιορτές θα ήθελα να ευχηθώ καταρχήν, βρίσκομαι στην ΑΕΚ που κυνηγά μεγάλα πράγματα. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω. Θα χρειαστώ λίγο χρόνο προσαρμογής μετά θα είναι στις αποφάσεις του προπονητή ποιος θα παίξει».

Για το ότι θεωρείται αντί – Μάνταλος: «Σίγουρα αισθάνομαι μεγάλη ευθύνη να αντικαταστήσω τον Μάνταλο γιατί είναι μεγάλος παίκτης. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο, ελπίζω να βοηθήσω στην ομάδα. Θέλω να ευχηθώ με την σειρά μου περαστικά στον Μάνταλο και φυσικά περιμένω την στιγμή που θα παίξουμε μαζί, ο ένας δίπλα στον άλλον».

Για την συμφωνία με την ΑΕΚ που είναι έξι μήνες συν έναν χρόνο: «Νομίζω ότι είναι αρκετά νωρίς να μιλάμε για το μέλλον. Θέλω να είμαι 100% αρχικά και να βοηθήσω στην ομάδα. Να μπορέσω να βοηθήσω στην ΑΕΚ αυτό το εξάμηνο πρώτα και μετά θα δούμε τη συνέχεια. Η ομάδα βρίσκεται μέσα τρεις διοργανώσεις. Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη. Είναι το όνειρο κάθε παίκτη να βρίσκεται σε μια μεγάλη ομάδα».

Για την μάχη του τίτλου: «Το κλειδί για τον τίτλο δεν μπορώ να το ξέρω γιατί πάντα ήμουν αντίπαλος της ΑΕΚ. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι οι ομάδες που κατακτούν τίτλους έχουν ενωμένα αποδυτήρια και συμπαγές σύνολο. Θέλω να μπω στο σύνολο και γω και να βοηθήσω την ΑΕΚ να κατακτήσει πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια, γι’ αυτό πήρα και το νούμερο αυτό».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.