Αγγλικό ενδιαφέρον για Βράνιες

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017

Η Mirror με δημοσίευμά της αποκαλύπτει πως η αγγλική ομάδα θέλει τον στόπερ της ΑΕΚ! Διαβάστε το ποσό που αναφέρει ως ρήτρα.

 Ενδιαφέρον από την Αγγλία για τον Όγκνιεν Βράνιες! Η Mirror έρχεται με δημοσίευμά της (ένθετη φωτογραφία) να αποκαλύψει πως η Κρίσταλ Πάλας και ο προπονητής της Φρανκ ντε Μπουρ έχει ψηλά στη λίστα της τον στόπερ της ΑΕΚ!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Πάλας προσπάθησε να αποκτήσει τον Μαμαντου Σακό από τη Λίβερπουλ, έστω και με τη μορφή δανεισμού, αλλά η τιμή του κρίθηκε απαγορευτική, όπως και το συμβόλαιό του. Έτσι, ο Ντε Μπουρ, σύμφωνα πάντα με τη «Mirror», στρέφεται στην περίπτωση του Βόσνιου αμυντικού της ΑΕΚ, με το δημοσίευμα να αναφέρει πως ο παίκτης έχει ρήτρα αποδέσμευσης, ύψους 4,5 εκ. λίρες (δηλαδή, περίπου, 5 εκατ. ευρώ).

Μάλιστα, οι Άγγλοι συμπληρώνουν πως η Πάλας πιστεύει πως η αξία του Βράνιες είναι 2 εκατ. λίρες! Στην Πάλας θυμίζουμε πως παίζει και ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς, με τον οποίο είχαν παίξει μαζί στον Ερυθρό Αστέρα στο παρελθόν, όπως συμπληρώνει το δημοσίευμα.

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.