Να παλέψει στην Μόσχα

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 02 Αυγούστου 2017

Η πρόκριση μοιάζει άπιαστο όνειρο. Ήταν ούτως ή άλλως δύσκολη και έγινε σχεδόν ακατόρθωτη με το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. 

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι η ρεβάνς με την ΤΣΣΚΑ είναι αδιάφορο παιχνίδι για την ΑΕΚ. Διότι εφόσον το διαχειριστεί σωστά, μπορεί (έστω και αποκλεισμένη) να έχει κέρδη. 

Χωρίς την απαίτηση λοιπόν για το «θαύμα», αλλά με τον κόσμο της να περιμένει μια καλύτερη εμφάνιση και ένα παιχνίδι με περισσότερο θάρρος, η «Ένωση» θα δοκιμαστεί απόψε στη Μόσχα (20:00).

Εκεί όπου θα επιδιώξει να αγχώσει την ανώτερη αντίπαλό της, να εκμεταλλευτεί ενδεχόμενη υπεροψία της και αν το ευνοήσουν οι προϋποθέσεις (με ένα γρήγορο γκολ) να διεκδικήσει τις λίγες πιθανότητες για τη μεγάλη ανατροπή. 

Όσο για το σχήμα με το όποιο θα προσπαθήσει να το καταφέρει, δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο. Διότι το 3-5-2 είναι πολύ ισχυρός… ανταγωνιστής του 4-4-1-1, ενώ δεν μπορεί να αποκλειστεί ούτε το 4-3-3-. Όπως και να ‘χει, θεωρείται βέβαιο ότι θα επανέλθουν στην ενδεκάδα οι Λόπες και Κλωναρίδης, ενώ σε σχήμα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς δεδομένη θα είναι και η παρουσία του Τσόσιτς.

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.