Παίρνει Κλωναρίδη η ΑΕΚ

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017

Μία ανάσα από την επιστροφή του στην ΑΕΚ βρίσκεται ο Βίκτωρας Κλωναρίδης! Η ΑΕΚ ανταποκρίθηκε άμεσα στο δημόσιο μήνυμα του μάνατζερ του παίκτη και όχι μόνο έγινε μια πρώτη επαφή, αλλά οι πληροφορίες θέλουν την μεταγραφή να προχωράει ταχύτατα προς την ολοκλήρωσή της.

Η ΑΕΚ δεν είχε ασχοληθεί καθόλου με τον Κλωναρίδη, όσο καιρό ο 25χρονος μεσοεπιθετικός βρισκόταν σε επικοινωνία με τον Παναθηναϊκό με θέμα την παραμονή του στους «πράσινους». Ωστόσο, μετά την παραίτηση του Νίκου Λυμπερόπουλου, αλλά και τα προβλήματα στον ΠΑΟ, ο Κλωναρίδης πήρε την απόφασή του να μην συνεχίσει τις συζητήσεις του με τον Παναθηναϊκό. Ο παίκτης έστειλε και δημόσια μήνυμα μέσω του μάνατζέρ του, αλλά και ιδιωτικά, ότι είναι ανοιχτός σε συζητήσεις με την ΑΕΚ και η ΑΕΚ ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά του... Σύμφωνα με πληροφορίες έγινε ήδη μια πρώτη επαφή και οι ίδιες πηγές θέλουν τη μεταγραφή να είναι κοντά στην ολοκλήρωσή της.

Μάλιστα, η ΑΕΚ είναι πρόθυμη να καλύψει τη Λανς, με την οποία ο Κλωναρίδης έχει συμβόλαιο ως το 2018 κάνοντας δικό της τον παίκτη και υπογράφοντας μαζί του πολυετές συμβόλαιο.

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.