«Δε νομίζω ότι θα μείνει ο Αραούχο. Δεν ξερω καν αν θα μείνω εγώ!»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 25 Μαϊος 2017

Παρότι η ΑΕΚ είχε ενημερώσει επίσημα πως θα ενεργοποιηθεί η οψιόν επέκτασης της συνεργασίας με τον Μανόλο Χιμένεθ, ο ίδιος ο Ισπανός δηλώνει άγνοια! Το θέμα, μάλιστα, προέκυψε από... σπόντα, καθώς παραχώρησε συνέντευξη στη Marca όπου το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στον Σέρχιο Αραούχο και τις πιθανότητες παραμονής του στην ΑΕΚ. Σε σχετική ερώτηση, ο Χιμένεθ απάντησε: «Έχω οψιόν για μια ακόμη χρονιά, οπότε δεν ξέρω καν εάν θα συνεχίσω εγώ. Ο Σέρχιο είναι αγαπητός εδώ, αλλά δεν νομίζω ότι θα συνεχίσει. Πρέπει να επιστρέψει στη Λας Πάλμας και μετά θα δούμε τι θα αποφασίσει η ομάδα».

Η ΠΑΕ ΑΕΚ επιμένει ότι ο προπονητής έχει ενημερωθεί πως θα ενεργοποιηθεί η οψιόν ανανέωσης της συνεργασίας. 

Το θέμα του Χιμένεθ ούτως ή άλλως θα ξεκαθαρίσει οριστικά τις προσεχείς ημέρες. Οσον αφορά όμως τον Αραούχο, από τις δηλώσεις του συμπατριώτη του προπονητή φαίνεται πως το μέλλον του είναι ξεκάθαρο και το μέλλον αυτό δεν βρίσκεται στην ΑΕΚ. 
«Μίλησα μαζί του ξεκάθαρα από την πρώτη ημέρα. Κι έπαιξα πολύ στοιχηματίζοντας σε αυτόν, αλλά δεν με εξαπάτησε. Ήξερα ότι είχε την ευκαιρία να φύγει από τη Λας Πάλμας και να τα πάει καλά. Τώρα μπορεί να επιστρέψει στα Κανάρια Νησιά με άλλη οπτική γωνία κι άλλο κίνητρο.
Μου τα είπε όλα από την πρώτη στιγμή. Νομίζω ότι ο Σέρχιο είχε συναίσθηση του γεγονότος ότι έπρεπε να αλλάξει τη ζωή του και τα κατάφερε. Είναι ένας παίκτης, τον οποίον μπορεί να πάρει πίσω η Λας Πάλμας. Σε αυτή τη μεγάλη ομάδα μπορεί να έχει μια δεύτερη ευκαιρία και επειδή μιλώ μαζί του, έχει τη διάθεση να την εκμεταλλευτεί
Τώρα είμαστε σε ένα στάδιο της διοργάνωσης στο οποίο τον χρειαζόμαστε πιο πολύ από ποτέ. Είναι δύσκολα γι' αυτόν αυτά τα ματς, γιατί δεν ξέρει εάν έχει το μυαλό του εδώ ή στη Λας Πάλμας».

ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.