«Να ταυτιστεί ο κόσμος με την προσπάθεια της ομάδας»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016

Ως μια ευκαιρία να δείξει η ΑΕΚ την δουλειά που έκανε το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος βλέπει το ματς με τον Πλατανιά ο Ζοσέ Μοράις. Ο Πορτογάλος τεχνικός, μιλώντας στη Nova, τόνισε πως περιμένει να δείξουν οι παίκτες του ομαδικότητα στο γήπεδο και να κάνουν τον κόσμο να ταυτιστεί με την προσπάθειά τους. 

Αναλυτικά: 

«Είναι αλήθεια ότι είχαμε αρκετό χρόνο για να δουλέψουμε, έτσι ώστε να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την ομάδα και να βγάλουμε περισσότερη ποιότητα στο γήπεδο. Νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή ευκαιρία όχι μόνο για να δούμε μέρος από το αποτέλεσμα της δικής μου δουλειάς, αλλά γενικά τη δουλειά της ομάδας και απ' την πλευρά των παικτών, προκειμένου να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο εντός γηπέδου και να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας. 

Αυτή η διακοπή μας έδωσε τη δυνατότητα να μπορέσουμε να δουλέψουμε περισσότερο στην οργάνωση της ομάδας που δεν είχαμε νωρίτερα και επίσης ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για να βελτιώσουμε σε ορισμένους τομείς, έτσι ώστε να δείξουμε την ομάδική μας δουλειά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Όταν μιλάω για ομαδική δουλειά αυτό που θέλουμε να πετύχουμε είναι να μπούμε μέσα στο γήπεδο και να παίξουμε δυνατά για να ταυτιστεί ο κόσμος με την προσπάθεια της ομάδας και να πει "ναι, αυτή είναι η δική μας ομάδα». 

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.